U bent hier: Home ? Klanten

Bedrijven

Hoge energiekosten, meer verplichtingen, maar ook uw eigen ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat zijn vaak de drijfveren om met energie-efficiŽntieverbeteringen te beginnen. Wat zijn dan de mogelijkheden? Hoeveel leveren de besparende maatregelen op en hoeveel moet er geÔnvesteerd worden? Welke subsidies zijn mogelijk? Hoe houdt je de energiekosten laag? Allemaal vragen waar u al snel tegenaan loopt. De Energiemanager is uw deskundige partner, zowel voor de technische, als financiŽle of organisatorische zaken.

Met name bedrijven met vele vestigingen lopen tegen administratieve problemen aan bij het bewaken van de energiekosten. De facturen komen immers aan bij de centrale administratie, het energieverbruik is vervolgens onbekend zodat de juistheid van de factuur niet gecontroleerd kan worden. De Energiemanager helpt u bij het ontwikkelen van uw energiemanagementsysteem zodat zowel de energiekosten als de energie-efficiŽntie bewaakt worden.

De bedrijven die een meerjarenafspraak Energie-efficiŽntie getekend hebben moeten voldoen aan allerlei eisen met betrekking tot monitoren en het opstellen van energiebesparingsplannen. De Energiemanager heeft uitgebreide ervaring met beide.

De volgende diensten van De Energiemanager zijn interessant voor bedrijven:

De Energiemanager  foto